sd

Ibland ska man titta tillbaka på vad man gjort och hur man utvecklats! Idag är verkligen en sådan dag! Vad har hänt under ett år?

För exakt ett år sen var jag hos Halmstad TSK på en provtävling och gjorde bra ifrån mig, min först provtävling och det var där jag fann glädjen och tjusningen till sporten Styrkelyft!

Knäböj: 85 kg Bänk: 50 kg Marklyft: 127,5 kg Total: 262,5

Förra helgens resultat på Götalandsmästerskapen: Knäböj: 110 kg Bänk: 62,5 kg Marklyft: 147,5 kg Total: 320 kg

Att jag inser att jag har ökat min total rejält, har utvecklats i mitt lyftande, och som person, och jag har mycket mer att ge, ger mig ännu mer motivation! Tack Martin Brinde för all coachning och nötande, och ditt tålamod! Året med dig som coach har vart grymt! Nu tränar vi mot nya tyngre vikter! ? ( och större biceps såklart ?)  Utan min vapendragare Pernilla hade jag aldrig skrattat, gråtit, var arg och gjort lika många glädjeskutt som jag gjort under detta år! Bästa träningskamraten och inspirationen man kan ha!   Tack till alla fina människor i vår grymma klubb, Vagnhallen Styrkesport, och på Vagnhallen Crossfit, alla nya, och gamla vänner och bekantskaper, ni alla är en stor inspiration! ?   Nu blickar vi framåt och mot nya mål och äventyr!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0