Efterlyst

31 mars, sista dagen i mars, i morgon är det april.

David har hittats efter mer än en månads letande.
När detta händer så nära, Varberg, 25 min bort, när detta händer Nancy 25 min bort åt andra hållet, Göteborg, när man ser på Efterlyst på TV3 om Linda Chen. Att ett äldre par misshandlas på en parkeringsplats så illa att kvinnan dör. Att bli våldtagen och våga polisanmäla, och därmed bli hånad/utsatt, samtidigt som den skyldige blir hyllad av männsikorna i byn..


Jag ryser, jag är rädd, jag tycker det är obehagligt, man tror det inte är sant, i vilket land bor vi i egentligen?!


Livet är något som är så skört, det är nu man inser att man lever i nuet. Det är så lätt att förlora någon. En vän, en familjemedlem, någon bekant, någon annans nära och kära. Allt detta berör mig. Jag grät för David och hans familj, jag var orolig, för mig existerar inte detta våldet, det existerar inte. Det är kanske svårt att förstå, men allt detta är sådant som man läser, som bara finns i filmer, inte såhär nära mig..

Man kan inte gå ensam längre, varken tjej eller kille, man eller kvinna, man vet inte vad som kan hända, det kan till och med räcka att träffa fel person mitt på dagen på en parkeringsplats utanför hemköp. Att inte känna sig trygg ett par hundra meter utan för sitt hem, hur ska då jag känna att det är säkert för min farmor att gå ut med hunden på kvällen? Att inte kunna göra som man vill utan att riskera sitt liv, riskera att bli misshandlad, våldtagen, rånad, bestulen eller utsatt för något annat, det är inte okej! Jag vill vara trygg där jag är.

Att inse att livet är så skört, att livet kan hänga på en skör lina, att man kan vara på fel plats på fel tidpunkt, kan avsluta ett liv, förstöra en familjs liv, flera personers liv. Det får mig att inse att man måste ta vara på det liv vi har, det liv som vi inte vet hur länge vi kommer att leva, att göra varje dag till den bästa dagen i våra liv!

Lev var dag, som det vore din sista! ♥

Var rädda om er, om era nära och kära! ♥Nu ska jag gå och pussa på min älskling och berätta för honom hur mycket han betyder!

Sov gott ♥
Kommentarer
Postat av: S A N N A S . R U M

Stora kramar på dig med sötan!

2010-04-03 @ 19:46:54
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Postat av: S A N N A S . R U M

Aaw, du är för söt Lisa!

Åker till Hemsedal imorgon, men är hemma till helgen igen - då måste vi ses, faktiskt!

2010-04-03 @ 20:06:24
URL: http://sannasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0